Lajme flash

Preambul

Duke vlerësuar me objektivitet arritjet në fushën e sigurisë, kurrsesi nuk mund të fshehim gjendjen reale(...)

Preambul
Koordinatori Kombëtar Antitrafik
Koordinatori Kombëtar Antitrafik

Zyra e Koordinatorit Kombëtar kryen gjithë veprimtarinë e saj nëpërmjet Njësisë Antitrafik,(...)

Buletini Javor i MPB-së

Ky është Buletini Javor i punës së Policisë së Shtetit.

Buletini Javor i MPB-së
Shërbime për Publikun
Shërbime për Publikun

Ne jemi zotuar se shërbimet publike nuk do të varen nga xhepi, por nga nevoja. Shërbime për të gjithë,(...)

Buletini Mujor i MPB-së

Buletinet e punës së përmuajshme të Policisë së Shtetit.

Buletini Mujor i MPB-së

Policia e Shtetit

Policia e Shtetit

Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit

Më shumë
Gjendja Civile

Gjendja Civile

Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile
 

Më shumë
e - Albania

e - Albania

Shërbimet që ofrohen për administratën publike, qytetarët, biznesin.

Më shumë
Shpenzimet e Ministrisë

Shpenzimet e Ministrisë

Shpenzimet e Ministrisë së Punëve të Brendshme

Më shumë

Video

Foto

Tahiri: Kjo nuk është reformë, kjo është Policia moderne

Tahiri: Kjo nuk është reformë, kjo është Policia moderne

Tahiri: Kjo nuk është reformë, kjo është Policia moderne që ne kemi premtuar e që kemi filluar të bëjmë realitet së bashku me qytetarët dhe sipërmarrësit
Shih foto galeri
Denonconi

Denonconi

Abuzimin e Policisë

0800 9090

Më shumë